Nya ledamöter och övriga intresserade medlemmar sökes

Till årsstämman 2024 kommer det att behöva väljas ny ordförande. Styrelsen efterlyser medlemmar som kan tänka sig att vara med i styrelsen. De som är intresserade att deltaga i styrelsearbetet ombeds att kontakta valberedningen, Mikael Eriksson 12E.

I samband med den senaste årsstämman diskuterades även att samfälligheten skulle skapa olika arbetsgrupper. På så sätt kan vi även hålla nere kostnaderna och slippa anlita extern hjälp. Tanken är att varje arbetsgruppen ska bestå av 5-7 personer (en stomme), som vid behov kan hjälpa till.

Styrelsen arbetat fram olika arbetsgrupper och de medlemmar som önskar vara med i någon grupp kan kontakta styrelsen på mailadress 08.56035066@knalleborg.se.

De grupper som styrelsen ser behov av är:

Trädgårdsgrupp/Arbetsgrupp – 5-7 personer som stomme. Kontaktperson Sune Svensson

Lekplatsgrupp – 5-7 personer som stomme. Kontaktperson Joakim Forslund

Webbansvarig – Styrelsen söker en person som kan ta hand om hemsidan samt utveckla den så att den blir mer informativ. Kanske finns det någon ungdom som tycker detta skulle vara kul?

Solcellsgrupp – En del av ”Vision Knalleborg”, 5 personer. Kontakta styrelseledamot Johan Sjölund

Trivselgrupp – 3-5 personer, som arrangerar t ex kräftskiva, glöggmingel mm. Aktiviteter som bidrar till gemenskapen i samfälligheten. Kontaktperson Joakim Forslund

Posted in Info. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *